I bager og konditorbutikker findes faremærket kemi, der kan udgøre en risiko for skader og gener. Det giver risiko for skader og gener hos de, der arbejder i butikken.
BFA Handel har udarbejdet otte gode råd på to sider hver, som hjælper jer til at få overblik og at sætte ind for at fjerne risikoen.
Hent de gode råd
- Ventilation i bageriproduktionen
- Håndtering af bageingredienser
- Rengøring af udstyr, maskiner og gangveje
- ATEX-tændkilder og eksplosionsfare
- Faremærket kemi
- Personlige værnemidler
- Beredskab ved uheld og ulykker
- Sikkerhedsskilte og afmærkning
- Hent alle materialerne samlet
Brug sammen med SafetyObserver
I kan bruge de gode råd direkte i jeres gennemgang af arbejdspladsen. I kan med stor fordel bruge dem sammen med værktøjet SafetyObserver, der er udviklet af det Nationale Forskningscenter for Arbejdsmiljø, NFA. BFA Handel har udviklet et modul i SafetyObserer specielt rettet mod bager- og konditorbutikker.