Gode råd om kemi i bager- og konditorbutikker

Få overblik over den faremærkede kemi I anvender i bager- og konditorbutikker med BFA Handels otte råd til håndtering og risikovurdering af farlige stoffer og materialer. Materialet kan bruges sammen med værktøjet ”SafetyObserver”.

I bager-og konditorbutikker findes faremærket kemi, der kan udgøre en risiko for skader og gener. Det giver risiko for skader og gener hos dem, der arbejder i bager- og konditorbutikker. 

BFA Handel har udarbejdet otte gode råd på to sider hver, som hjælper jer til at få overblik og at sætte ind for at fjerne risikoen.

Hent informationsarkene

  1. Ventilation i bageriproduktionen
  2. Håndtering af bageingredienser
  3. Rengøring af udstyr, maskiner og gangveje
  4. ATEX-tændkilder og eksplosionsfare
  5. Faremærket kemi
  6. Personlige værnemidler
  7. Beredskab ved uheld og ulykker
  8. Sikkerhedsskilte og afmærkning
  9. Hent alle materialerne samlet

Brug sammen med "SafetyObserver"

I kan bruge de otte gode råd direkte i jeres gennemgang af arbejdspladsen med værktøjet "SafetyObserver", der er udviklet af det Nationale Forskningscenter for Arbejdsmiljø, NFA. BFA Handel har udviklet et modul i "SafetyObserer" specielt rettet mod bager- og konditorbutikker.

 


Senest revideret den 15. juli 2025