Materialer til bagere og konditorer
Her kan du finde materialer og informationer om arbejdsmiljø specielt henvendt til bager- og konditorbutikker. Materialerne er udarbejdet af BFA Handel og henvender sig til ledere, ansatte og medlemmer af arbejdsmiljøorganisationen.
Gode råd om kemi i bager- og konditorbutikker
Få overblik over den faremærkede kemi I anvender i bager- og konditorbutikker med BFA Handels otte råd til håndtering og risikovurdering af farlige stoffer og materialer. Materialet kan bruges sammen med værktøjet ”SafetyObserver”.
Værktøj: Safety Observer til bager- og konditorbutikker
Safety Observer er en gratis app, som gør det nemt at lave systematiske sikkerhedsrunderinger på arbejdspladsen. BFA Handel har udviklet en særlig version af app'en, som er specielt rettet mod at arbejdsmiljøet i bager- og konditorbutikker.
Vejledning: Styr på arbejdsmiljøet i bagerbutikken
I denne vejledning stiller vi skarpt på, hvad det vil sige at have et sikkert og sundt arbejdsmiljø i bagerbutikker og på, hvad det er vigtigt at have øje for, når I skal planlægge og udføre arbejdet.
Vejledning: Modtagelse og håndtering af bagerivarer
Denne vejledning giver gode råd og ideer til, hvordan tunge bagerivarer og udstyr håndteres undervejs i det forløb, der starter med, at varerne leveres til døren og til de skal bringes fra lager til produktion og rundt i selve produktionen.
Undervisningsmateriale: Styr på kemien i bager- og konditorbutikker
Her finder du læringsforløbet “Styr på kemien i bager- og konditorbutikker”. Forløbet er rettet mod erhvervsskolernes uddannelse af salgsassistenter. Kør forløbet her fra siden eller download det til jeres eget LMS.