
Her kan du finde materialer og informationer om arbejdsmiljø specielt henvendt til bager- og konditorbutikker. Materialerne er udarbejdet af BFA Handel og henvender sig til ledere, ansatte og medlemmer af arbejdsmiljøorganisationen.

Få overblik over den faremærkede kemi I anvender i bager- og konditorbutikker med BFA Handels otte råd til håndtering og risikovurdering af farlige stoffer og materialer. Materialet kan bruges sammen med værktøjet ”SafetyObserver”.
Safety Observer er en gratis app, som gør det nemt at lave systematiske sikkerhedsrunderinger på arbejdspladsen. BFA Handel har udviklet en særlig version af app'en, som er specielt rettet mod at arbejdsmiljøet i bager- og konditorbutikker.
I denne vejledning stiller vi skarpt på, hvad det vil sige at have et sikkert og sundt arbejdsmiljø i bagerbutikker og på, hvad det er vigtigt at have øje for, når I skal planlægge og udføre arbejdet.
Denne vejledning giver gode råd og ideer til, hvordan tunge bagerivarer og udstyr håndteres undervejs i det forløb, der starter med, at varerne leveres til døren og til de skal bringes fra lager til produktion og rundt i selve produktionen.
Her finder du læringsforløbet “Styr på kemien i bager- og konditorbutikker”. Forløbet er rettet mod erhvervsskolernes uddannelse af salgsassistenter. Kør forløbet her fra siden eller download det til jeres eget LMS.
Tilmeld dig vores nyhedsbrev - indtast din e-mail her: