Vejledning: Styr på arbejdsmiljøet i slagterbutikken

I denne vejledning stiller vi skarpt på, hvad det vil sige at have et sikkert og sundt arbejdsmiljø i slagterbutikker og slagterafdelinger i dagligvarebutikker og på, hvad det er vigtigt at have øje for, når I skal planlægge og udføre arbejdet.

Vejledning: Styr på arbejdsmiljøet i slagterbutikken

I ’Styr på arbejdsmiljøet’ stiller vi skarpt på, hvad det vil sige at have et sikkert og sundt arbejdsmiljø i slagterbutikker og på, hvad det er vigtigt at have øje for, når I skal planlægge og udføre arbejdet.

Materialet er udarbejdet som en hjælp til at forebygge og håndtere problemer i arbejdsmiljøet og henvender sig til ledere, arbejdsmiljørepræsentanter og medarbejdere i slagterbutikker.

Læs bl.a. om:

  • Hvordan I mindsker belastningen fra løft, træk og skub.
  • Det psykiske arbejdsmiljø i slagterbutikken - herunder arbejdspres, kundekontakt og røveri.
  • Forebyggelse af arbejdsulykker
  • Instruktion og oplæring - herunder specielt af unge.
  • Arbejdspladsvurdering og lovpligtige eftersyn af tekniske hjælpemidler.
  • Og meget mere.
     
  • Hent vejledningen Styr på arbejdsmiljøet i slagterbutikken.

Senest revideret den 01. november 2024