Ordensregler for forebyggelse af brand

Ordensregler skal forebygge, at der opstår brand i butikken og skal indeholde en række punkter, som man skal være opmærksom på i dagligdagen.

Alle butikker uanset størrelse kan med fordel udarbejde et sæt ordensregler, og butikker med plads til flere end 150 personer skal gøre det. Sørg for at alle kender til ordensreglerne. I kan for eksempel hænge dem op i butikken på steder, hvor alle færdes, i personalerum, på gange og i omklædningsrum.

Det kan også være en god ide at hænge iøjefaldende skilte op med korte budskaber. For eksempel ”Hold gangen fri”, ”Der må ikke stå varer uden for de gule streger”, ”Alt oplag forbudt”.

Mindst én gang om året skal butikker til flere end 150 personer gennemgå sine ordensregler med personalet. Det kan ske på et personalemøde. Nyansatte skal desuden have instruktion i ordensreglerne.

Arbejdsgiveren eller den daglige ansvarlige har ansvaret for, at personalet får denne instruktion. Det er vigtigt, at instruktionen kommer til udtryk i de daglige rutiner og ikke blot, når den gennemføres én gang om året.

Søger, vent venligst...
Ingen resultater...
Tilmeld dig til vores nyhedsbrev


I want to sign up:

 

Afmeld nyhedsbrev
Send denne side til en ven eller kollega.
Du har 0 dokumenter
på din download-liste